Капитанът на Астън Вила Джак Грийлиш е напълно възстановен и ще бъде част от състава на „виланите” за мача с Ливърпул идната събота.

Двата тима си дават среща идната събота от 17,00 часа и ще може да я наблюдавате на живо на „Вила Парк”. Ако не може да бъдете на стадиона, винаги може да се доверите на DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA, а сайтът GONG.BG ще ви направи съпричастни на всичко интересно, което се случи в Бирмингам.

Атакуващият халф Грийлиш получи травма в областта на адукторите по време на мача с Манчестър Сити и пропусна мача с Уулвърхемптън за Купата на Лигата.

Кийнан Дейвис пък получи сходен проблем в мача за турнирната надпревара и ще бъде аут за три-четири седмици, докато Жота поднови тренировки с тима в понеделник.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп има селекционна дилема около състава си, след като халфът Фабиньо е на „един картон” разстояние от това да пропусне следващия мач, който е с Манчестър Сити. Бразилският национал е с четири картона досега през сезона, така че се очаква Джорджинио Вайналдум да започне в тази роля на „Вила Парк”.

Наби Кейта е под въпрос, след като получи леко разтежение през седмицата в мача за Купата, докато Жоел Матип е твърдо аут, след като лекува проблем в коляното.