Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс призова привържениците на тима да стоят близо до отбора си и да окажат своята подкрепа, когато играят срещу шампионите от Манчестър Сити в сряда. Стотици фенове на „чуковете“ организираха протест срещу съсобствениците Дейвид Голд и Дейвид Съливан преди домакинския мач срещу Евертън миналия месец. Предвидени са по-нататъшни протести, но Мойс, макар да благодари на феновете за подкрепата му, откакто се завърна в клуба през декември, ги призова да покажат единство.

"Придържайте се към отбора, подкрепата ви ще бъде от жизненоважно значение. Вкъщи особено мисля, че можете да играете своята роля и да окажете влияние. Трябва да се опитаме да застанем зад отбора. Трябва да кажа, че феновете бяха страхотни с мен. Те наистина ме подкрепят и ми помогнаха, откакто се върнах и трябва да кажа, че се надявам, че ще преобърнем сезона си“, заяви Мойс.

Гостуването на Уест Хем до „Етихад“ ще бъде последвано и от гостуване лидера Ливърпул в понеделник. Но въпреки тежкште мачове Мойс каза, че не е сигурен, че е подходящият момент да пусне в игра новото попълнение Джарод Боуен, който пристигна от Хъл Сити в последния ден от тренсферния прозорец.

"Бях доволен от видяното от Джарод. Той дойде и бързо се климатизира, а също така изглежда много добър в тренировките", каза Мойс.

"Но ще внимавам с вкарването на някои момчетата твърде бързо. Мисля, че е важно да ги пуснете в подходящ момент и ние просто ще почакаме и ще вземем решение кога е най-подходящия за Джарод. Той е много талантлив“, сподели още Дейвид Мойс.