Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа е провел разговори с шефовете на клуба, заявявайки, че иска да остане на „Олд Трафорд”. Всичко това обаче минава през обстоятелството бордът на клуба да му осигури заплатата, която той желае.

Далечното бъдеще на испанеца в Англия е гореща тема на Острова, като настоящият му договор с „червените дяволи” изтича през 2020-а година. Този краен срок стана факт наскоро, след като Юнайтед активираха допълнителната година, която фигурираше в предишното споразумение между двете страни.

Де Хеа е в готовност да продължи кариерата си в Ман Юнайтед, ако клубът му осигури заплащане от 300 хиляди паунда на седмица с бонуси за представянето му. 28-годишният футболист получава сто хиляди паунда по-малко, но вярва, че статусът му като един от „най-добрите вратари” ще му донесе увеличаването на заплатата в Манчестър.

През изминалия уикенд Де Хеа влезе за пореден път в медиите и социалните мрежи, след като направи 11 спасявания през второто полувреме при успеха над Тотнъм с 1:0.