Нападателят на Манчестър Сити Кевин де Брюин сподели своето мнение около за стадиона на Тотнъм, който беше официално открит преди няколко дни. „Гражданите” ще се изправят именно срещу „шпорите” на ¼-финалите в Шампионската лига, при това на тяхното ново съоръжение.

„Не мисля, че има някаква разлика на кой стадион ще домакинстват. Възможно е да бъдат малко по-заредени от този факт, но в крайна сметка това е един стадион с фенове. На „Уембли” с 80 хиляди привърженици или на този стадион, ще бъде същото. Мачът ще бъде труден, но мисля, че всичко ще е наред”, сподели футболистът на Сити.

Де Брюин: Почти невъзможно е да спечелим 4 трофея

„Не ме притеснява техният стадион. Притеснява ме отборът срещу който ще играем. Всички говорят за това съоръжение все едно е нещо много особено. Всички имат стадион, всички имат фенове. Те ще дойдат да ги подкрепят”, добави Де Брюин.

На въпрос, дали този двубой от Шампионската лига му напомня за миналогодишния срещу Ливърпул, нападателят каза: „По нищо. Друг съперник, друг сезон, други играчи. През миналата кампания имахме невероятен сезон. Не успяхме само да преодолеем този четвъртфинал.”

Във вторник, 9 април, Манчестър Сити гостува на Тотнъм в Шампионската лига от 22.00 часа.