Футболистът на Манчестър Сити Кевин Де Брюин заяви, че той и неговите съотборници са изградили страхотна комбинативност и вкарват голове със затворени очи.

От началото на сезона Манчестър Сити е изиграл 15 мача във всички надпревари, в които футболистите на Хосеп Гуардиола са отбелязали 45 гола.

Манчестър Сити отбеляза 35 гола от началото на сезона във Висшата лига.

„Ние излизаме на терена и знаем, че ще създадем много шансове пред съперниковата врата. Ние винаги вкарваме. Това е, защото се намираме по терена и вкарваме със затворени очи“, коментира Де Брюин.

Манчестър Сити е лидер в класирането на Премиършип, като отборът е спечелил 28 точки след изиграването на първите 10 кръга. По този начин „гражданите“ изравниха своето най-добро постижение от 2011 година, както и това на Челси от 2006 година.

Пеп: Не е реалистично да говорим, че може да спечелим титлата през януари

„Всеки един мач е много труден за нас и трябва да бъдем отлично подготвени за всяка една среща. Нивото на конкуренция в Премиършип е много високо. Освен това участваме в Шампионска лига и още две купи. Със сигурност ще има мачове, където ще загубим“, каза още белгийският футболист.