Челси се интересува от възможността да привлече мениджъра на Бърнли Венсан Компани, тъй като продължават с търсенето си нов постоянен наставник. The ​​Times твърди, че ръководството на „Стамфорд Бридж“ е „възхитено“ от работата на белгиеца и е едно от имената, които се разглеждат, заедно с Юлиан Нагелсман, Луис Енрике, Маурисио Почетино, Лучано Спалети, Рубен Аморим и Абел Ферейра.

„Сините“ търсят нов мениджър след уволнението на Греъм Потър по-рано този месец, който беще освободен след малко под седем месеца начело, като клубът се намира в долната половина на таблицата във Висшата лига.

Gulliver/GettyImages
50 снимки

Бившият мениджър на лондончани - Франк Лампард, се завърна в клуба временно до края на сезона, но той загуби и трите си мача начело досега, последният от които беше домакинското поражение с 1:2 от Брайтън в събота.

Челси не е единственият клуб от Висшата лига, който се интересува от Компани, като The Sun съобщи преди няколко дни, че 37-годишният бивш защитник е основната цел и на Тотнъм Хотспър да замени Антонио Конте през лятото.

Компани свърши изключителна работа на „Търф Мур“ още в първия си сезон начело, извеждайки Бърнли обратно в елитната дивизия със седем оставащи мача до края на редовния сезон.