Челси завърши 2:2 с третодивизионния Рексъм в контрола, играна в САЩ. Мачът на стадиона в Санта Клара (Калифорния) бе неофициален дебют за новия треньор на лондончани Енцо Мареска.  

Лондончани откриха резултата в 35-ата минута с гол на Кристофър Нкунку. След корнер се получи разбъркване в наказателното поле на Рексъм. Топката достигна до Нкунку, който с мощен удар от 10 метра не остави шансове на вратаря Артър Оконкуо. Уелсците изравниха 13 минути след началото на втората част. Себ Ревън центрира успоредно на голлинията от левия фланг, няколко играчи и стражът Лукас Бергстрьом се разминаха с кълбото, което позволи на Люк Болтън да прати топката в опразнената врата.

Рексъм направи пълен обрат с попадение на Джак Мариът в 71-ата минута. Седем минути след това той можеше да отбележи още веднъж, но Бергстрьом показа добър рефлекс и спаси. Челси се добра до изравняването в 82-ата минута чрез Лесли Угочукву. Армандо Броя му заложи топката, а той с удар по земя от пеналтерията преодоля вратаря на Рексъм за крайното 2:2.