Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер обяви, че бъдещето на Алексис Санчес ще стане ясно в следващите 48 часа. Чилиецът остана извън групата за днешния мач с Борнемут, който артилеристите загубиха с 1:2 на „Виталити Стейдиъм”.

Венгер оптимист за Йозил, но отписа Санчес

Както е известно към футболиста проявяват интерес от страна на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. В последните часове се появи информация, че и Ливърпул се впуска в борбата за нападателя.

„Алексис трябваше да играе, но в момента се намира в труден период.  Той можеше да си тръгне още вчера или днес, но  бъдещето му ще бъде решено в следващите 48 часа. В момента той стои на изчакване затова и реших да го оставя извън групата. Не беше, защото той не иска да играе” , заяви Венгер.

Черешовото топче взриви артилеристките напъни

Венгер коментира и изненадващата загуба от „черешките”, след като Арсенал водеше в резултата до 70-ата минута на срещата. Борнемут осъществи пълен обрат, след два бързи гола в рамките само на 4 минути.

“Водихме с 1:0 и изведнъж вече губехме с два гола, които нямам идея от къде дойдоха. Това е много разочароващо”, призна френският специалист.

„Реално погледнато трябва да анализираме нещата обективно. Направихме грешки, които не би трябвало да допускаме. Ясно е, че те се бореха да не попаднат в зоната на изпадащите. Не можехме да си позволим липса на концетрация”, коментира френският специалист.