Бъдещето на Мохамед Салах в Ливърпул продължава да бъде забулено в мъгла поради разликите между него и клуба по отношение на новата му заплата. Египетският национал вече изрази намерението си да остане на „Анфийлд“, но иска сериозен договор с „червените“, тъй като е наясно, че може да спечели „луди“ пари някъде другаде, смята трансферният гуру Фабрицио Романо.

Говорейки пред „Youtube“ канала на Рио Фердинанд „Five“, Романо заяви, че започва да усеща, че Салах може да не подпише нов контракт с Ливърпул. Мърсисайдци ще се надяват да не се стигне до подобно развитие, Романо отбеляза, че клубът няма намерение да наруши сегашната си структура на заплатите.

Gulliver/GettyImages
77 снимки

„Те искат да го направят най-добре платеният играч в отбора, но не с луда заплата. Мо не приема това, защото ако погледнете и други клубове в други страни, не само във Висшата лига, не само в Манчестър Сити, играчите взимат луди заплати и те са нормални играчи“, каза Романо.

„Мо винаги играе, винаги се представя силно през сезона и никога няма сериозни контузии, а той иска важен договор. Това е последната му възможност да подпише най-добрия договор в кариерата си. Все пас той ще стане на 30 години сега“, допълни Романо.

Салах е в превъзходна форма за „червените“ този сезон и е водещ голмайстор във Висшата лига с впечатляващите 20 гола.