Централният защитник на Манчестър Юнайтед Фил Джоунс взе интересно решение за промяна на визията си седмица след края на сезона за „червените дяволи”. Не е изключено решението на 27-годишния футболист да бъде част от желанието му да стартира на чисто.

Ясно е, че нито той, нито Юнайтед изпратиха сезон, за който искат да си спомнят. Отстраняването на Пари Сен Жермен в 1/8-финалите на Шампионската лига си остава единственият значим миг за манчестърци, които завършиха на 6-о място в крайното класиране на Висшата лига и ще играят в групите на Лига Европа през следващия сезон.

Заради контузии Джоунс не успя да помогне кой знае колко на отбора си. Той беше лимитиран до едва 24 участия във всички турнири и общо 1713 игрови минути. Въпреки това англичанинът получи доверието на клуба, като парафира нов договор, макар и да не е най-популярният играч сред феновете.

Явно за да покаже, че оставя лошите мигове зад гърба си, Джоунс посети един от известните стилисти на Острова – Саймън Таунли. Именно той избра и новия цвят на косата за футболиста, а именно – сивото.