Брайтън вече си осигури участие в евротурнирите догодина, за първи път в своята история, след като направи феноменален сезон във Висшата лига. Някои от играчите на "чайките" грабнаха окото, като наставникът на тима Роберто де Дзерби сподели, че очаква клубът да се раздели с Алексис Мак Алистър и Мойсес Кайседо.

Брайтън ще опита да се подсили именно в средата на терена, като според реномираният журналист Фабрицио Романо Джеймс Милнър скоро ще бъде обявен за нов играч на "чайките", независимо от сериозния интерес към полузащитника на Ливърпул от други тимове от Висшата лига.

Друг играч, който ще премине в тима на Де Дзерби е футболистът на Борусия Дортмунд Махмуд Дахуд, който също като Милнър ще премине като свободен агент в Брайтън. Документите при него са подготвени, като се очаква в следващите дни той също да подпише новия си договор.

Вероятно Брайтън ще се подсили още в следващите седмици, тъй като ще събере около 150 милиона паунда от евентуалните продажби на Мойсес Кайседо и Алексис Мак Алистър.