Бившият съотборник на Димитър Бербатов във Фулъм Бреде Хангеланд се изказа доста пиперливо по негов адрес. Той говори пред радио в родината си, като получи шеговитата задача да подреди идеалната единадесеторка от най-мързеливите си съотборници. 

Бербо попадна сред тези футболисти, с които защитникът на лондончани е играл рамо до рамо. Сред другите са имена като Емануел Адебайор, Уилфред Заха, Браян Руис, Боби Замора и редица други. 

Но Хангеланд не се спира дотук. Той е накаран от журналистите да сподели по няколко думи за всички в личната си класация, като, разбира се, запази чувството си за хумор. И норвежецът споделя щекотливи подробности от престоя им във Фулъм. 

"Никога не съм виждал играч, на когото са правили толкова много масажи. Убеден съм, че той прекара повече време в салона за масажи, отколкото на тренировки. Когато ние бяхме във фитнеса или тренирахме, на Бербатов му правеха масаж."

"Познавам масажиста от онова време, много хубаво момче. Имахме традиция в отбора тогава, като след края на сезона всички даваха по някакъв малък подарък на масажиста и целия екип от физиотерапевти."

"Това момче масажираше българина в продължение на стотици и стотици часове по време на целия сезон и знаете ли какво получи от него накрая? Едно голямо нищо! Абсолютно нищо", сподели Хангеланд пред норвежкото радио.