Президентът на Америка Кали Тулио Гомес потвърди, че Димитър Бербатов е бил предложен на клуба, но все още няма стартирали преговори и всичко е в много начална фаза.

„Информациите, че вече сме подписали с Бербатов не отговарят на истината. Не водим преговори с него. Факт е, че от една мениджърска компания ни го предложиха“, коментира Гомес пред „El Tiempo“.

„Същата мениджърска компания преди време ни е предлагала други футболисти като Роналдиньо и Форлан, но те в крайна сметка не заиграха при нас, така че не трябва да се изпреварват фактите“, добави президентът на Америка Кали.

„Привличането на всеки един играч бива съгласувано със старши треньора Ернан Торес. Той има последната дума. Ако каже, че иска този играч, ние ще направим всичко възможно, за да го вземем“, каза още босът на колумбийския клуб.

Феновете на Нюкасъл: Рафа, вземи Берба!

Бербатов: Всичко е възможно

Тулио Гомес се изказа негативно относно това дали Америка Кали се нуждае от такъв тип футболист, който е към края на своята кариера, а в същото време ще се нуждае от време за адаптация. В същото време той не отхвърли възможността Бербатов все пак да бъде привлечен в отбора.  

Заради Пайе изплуваха стари грехове на Бербо