Бившият играч на Манчестър Юнайтед Оуен Харгрийвс счита, че отборът се нуждае от трима нови играчи, за да може да бъде конкурентен на Ливърпул и Манчестър Сити. „Червените дяволи” закупиха през зимата Бруно Фернандеш и Одион Игало, като двамата впечатляват за новия си клуб.

Игало вкара втория гол при успеха с 5:0 над ЛАСК Линц в Лига Европа, докато Фернандеш досега има два гола и три асистенции във Висшата лига на Англия. Говорейки за продукция на Висшата лига, Харгрийвс отличи изявите на част от играчите на отбора, както и на Джейдън Санчо и Джуд Белингам.

„Ако можеш да имаш Санчо, това е прекрасно, след като е страхотно крило. Той играе вдясно и може да направи голямата разлика. Белингам е на 16 или 17 и ще стане уникален футболист, който трябва да го имаш. Мисля, че в Ман Юнайтед трябва да имат футболист като Уилфед Ндиди, дефанзивен халф. Имаш Пол Погба и Бруно Фернандеш в средата, така че трябва да се огледаш за тази възможност. Другият, който е нужен, е алтернатива в центъра на защитата, но такъв бранител, който да играе с ляв крак”, призна някогашният футболист на Байерн Мюнхен.