Андре Шюрле разказа подробности за престоя си в Челси и взаимоотношенията си с тогавашния мениджър на "сините" - Жозе Моуриньо. Бившият германски национал разкри, че не се е чувствал комфортно под негово ръководство. 

"Той е брутален. Винаги съм се питал защо ми причинява тези неща, защо се държи така с мен и с останалите", заяви 29-годишният бивш футболист, който преди няколко месеца сложи край на кариерата си. 

"Връщайки лентата, осъзнавам какво точно е искал, но тогава не го разбирах, струваше ми се твърде напрягащо за психиката ми. Често се случваше да започвам от първата минута и след това да ме сменя на почивката. На следващия мач въобще не бях в групата и гледах отстрани. Не го разбирах, загубих вярата в себе си. Егото ми бе накърнено." 

"Започнах да се чудя какво точно му минава през ума. Понякога по време на тренировка, имах чувството, че наблюдава само мен", допълни Шюрле. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.