Жозе Моуриньо обвини своя отбор за лошото представяне при загубата на Тотнъм от Челси с 0:2 и иронично сподели, че се надява „счупените ребра” на Антонио Рюдигер да се възстановят след инцидента с Хюн-мин Сон. Португалецът подходи подигравателно към защитника, който влезе в единоборство с играча на Тотнъм, който бе изгонен за опита да го изрита именно в ребрата.

„Днес представянето ни беше лошо, тъй като не започнахме по добър начин. Челси беше по-добрият отбор от нас. Те вкараха след късо изпълнение на корнер, което ме разочарова, след като не бяхме фокусирани”, започна Жозе.

„Вторият гол бе тежък да се приеме. Дузпата е дузпа, така че това е добро решение на ВАР. При ситуацията за Сон обаче не бе взето правилно решение. Реферът трябваше да даде картон на Рюдигер, а реакцията на Сон не бе агресивна. Рюдигер със счупени ребра и в болница”, запита Моуриньо.

„През първата част те бяха по-добрият отбор. Едно е да губиш с 0:1 на почивката, съвсем друго е с два гола. Трябва да се виним себе си за попаденията. Втората част бяхме по-добрият отбор, след което останахме с човек по-малко, което направи нещата сложни. Опитвахме се да вкараме един гол, който да промени ситуацията, но просто не ставаше. Надявам се Рюдигер да се възстанови от счупените си ребра, защото така изглежда след това със Сон”, повтори още Моуриньо.