Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо реагира бурно на червения картон на Пол Погба, който остави "червените дяволи" с 10 човека в последните 15-ина минути на дербито с Арсенал в 15-ия кръг на Висшата лига. Манчестърци буквално смачкаха лондончани на "Емиратс", след като се наложиха с 3:1 над тях. 

Неудържим Юнайтед препарира Арсенал на "Емиратс"

След двубоя Специалния изрази недоволството си от червения картон на Погба в 74-ата минута. 24-годишният полузащитник бе изгонен заради грубото си влизане на Ектор Бейерин. По всичко изглеждаше, че действията на Погба не се умишлени, но все пак бяха екстремно опасни и можеха да предизвикат сериозни усложнения за футболиста на "топчиите".

"Не знам как да коментирам това. Оставям на вас това. Оставям на вас ситуацията между Лукаку и Кошчиелни. Оставям на вас играчите на Арсенал, които обичат да лежат на тревата. Тревата е много красива. Мисля, че те имат желание да прекарват повече време върху нея", коментира Моуриньо пред журналистите след края на двубоя.

Все пак Моу не пропусна да отличи представянето на собствените си играчи, които грабнаха трите точки от срещата и се приближиха на пет от лидера Манчестър Сити. 

"Беше феноменален мач. Много съм доволен от начина, по който тима ми се бори и игра. Също така мога да кажа, че Арсенал ни надиграваше в определени моменти. Бяха много добри в атака и ни създаваха трудности. Трябва да кажа обаче, че играчите ми заслужават похвали. Не съм дотолкова на ти с английския, но те бяха феноменални, фантастични и заслужиха трите точки", каза още той.