Димитър Бербатов назова бившия бранител на Манчестър Юнайтед Неманя Видич като най-омразния си тренировъчен партньор поради навиците на защитника да рита всички на заниманията. 

Gulliver/GettyImages
23 снимки

Сърбинът е смятан за легенда на "Олд Трафорд" и грубоватият му стил на игра определено му спечели много позитиви по английските терени. Бербатов обаче не е бил очарован от силовите действия на сърбина на тренировки след присъединяването си към редиците на "червените дяволи" през 2008-а година от Тотнъм. 

"Беше малко плашещо, когато се присъединих към Юнайтед. Ако не можеш да си отстояваш територията на тренировка или в съблекалнята, то това не говори добре за теб", започна българинът. 

"Трябва да знаеш как да се защитаваш на тренировки. Видич, примерно, риташе всички наред, независимо кой си и какво си постигнал. Не исках да играя с него, даже го помолих да го кара по-леко, но той каза, че няма начин да стане. Беш трудно, но и в крайна сметка се оказа страхотно преживяване", завърши реализатор номер 1 в историята на България.