Българинът Димитър Бербатов се опасява, че Бруно Фернандеш и Пол Погба имат прекалено сходен стил, за да работят заедно в халфовата линия на Манчестър Юнайтед. Португалецът направи страхотен старт за тима от „Олд Трафорд”, правейки така, че Погба вече е „позабравена” фигура, след като французинът се бори да се възстанови от контузия в глезена.

Фернандеш спечели първата си награда за „Играч на месеца” във Висшата лига за февруари, а „червените дяволи” нямат загуба, откакто оформиха трансфера на играча от Спортинг Лисабон за 67,6 млн. паунда.

Бруно Фернандеш

източник: GettyImages/Gulliver

Рой Кийн, от своя страна, смята, че новата звезда на отбора може да направи така, че клубът спокойно да преговаря за изходящия трансфер на Пол Погба. Бербатов също е на същото мнение, след като не вярва двамата да могат да играят заедно в един отбор, тъй като стиловете им в играта са прекалено еднакви.

„Не знам дали Фернандеш и Погба могат да играят заедно. Щастлив съм и впечатлен как португалецът се интегрира за толкова кратко време. Целият отбор гледа към него, защото той е магьосник с топка в крака. Изглежда щастлив да играе за клуба и се надявам формата му да продължи така”, констатира Бербо пред известен букмейкърски гигант.

Бруно Фернандеш

източник: Gulliver/GettyImages

„Като фен на Пол Погба, искам да остане в клуба. Мисля, че това ще е и най-добре за него, но съм учуден как той би играл с Фернандеш. Те са еднакви играчи, двамата са достатъчно интелигентни да изградят нападение. Ако предположим, че двамата могат да играят заедно в средата, то отборът ще стане много по-разнообразен и ще изненада опонентите си през идния сезон”, завърши Митко Бербатов.