Оргомни амбиции за бъдещето си разкри българската звезда на световния футбол Димитър Бербатов. Бившият играч на Манчестър Юнайтед явно е вдъхновен от Оле Гунар Солскяер, който получи шанса да ръководи "червените дяволи" след уволнението на Жозе Моуриньо и обяви, че не изключва възможността един ден да седне на скамейката, която над четвърт век беше окупирана от сър Алекс Фъргюсън. 

"Това е поредната голяма седмица за Манчестър Юнайтед, след като Жозе Моуриньо беше уволнен, а един голям любимец на феновете като Оле Гунар Солскяер го замени. Лично за мен ще бъде много интересно да гледам прогреса му."

"Също като мен той е бивш футболист на голям отбор и получи пробива в треньорството, от който имаше нужда. За мен това е много интересно, защото и аз съм бил част от Манчестър Юнайтед и един ден искам да бъда мениджър. В един момент и аз ще имам нужда от този голям пробив."

"Както казах и преди, само няколко са имената, които са правили такъв голям пробив директно, макар да са работили и преди това на по-ниски роли в големи клубове. Това бяха Хосеп Гуардиола в Барселона и Зинедин Зидан в Реал Мадрид."

"Но кой знае, един ден може и аз да застана начело на Манчестър Юнайтед! Правя подготовката си за това, амбициите ми са високи. Бил съм част от най-великия клуб в света и знам как хората се пълнят с амбиция, когато са били част от нещо велико. Така че защо един ден да не се видим на скамейката на "Олд Трафорд"?"

"Като дете си мечтаех един ден да играя в най-великия отбор на света и мечтата ми се сбъдна. Няма невъзможни неща", заяви с огромна увереност българската звезда пред Betfair.