Точно едно десетилетие измина от последния мач на Димитър Бербатов с екипа на Тотнъм, но българинът все още живо се интересува от случващото се с клуба. И прие със загриженост новината, че откриването на новия стадион на "шпорите" се отлага. 

Те трябваше да заиграят на новото си супермодерно съоръжение от септември и мачът им с Фулъм да е последният на "Уембли". Но откриването се отлага, а според нападателя това е много лоша новина. 

"Тази седмица новините за един от бившите ми отбори са много лоши. А именно, че Тотнъм няма да може да се премести в срок на новия си стадион. За всеки отбор е много важно да се чувства у дома си на съоръжението, на което играе. Така придобиваш идентичност."

"Когато играеш в собствения си дом, това ти влияе неимоверно много и аз като футболист мога да го потвърдя. Надявам се, че още няколко мача на "Уембли" няма да са проблем за играчите, защото те вече свикнаха да играят там. Но колкото по-бързо се преместят на стадиона си, толкова по-добре", сподели Бербатов.