Тотнъм задължително трябва да запази звездното си трио Хари Кейн, Деле Али и Кристиан Ериксен за следващия сезон. Това е оценката на бившия нападател на "шпорите" Димитър Бербатов, според когото друг ключов играч за Маурисио Почетино през предстоящата кампания е Муса Дембеле.

Тотнъм все още е много тих на трансферния пазар, но се очаква това да се промени с приближаване към затваряне на прозореца.

Кейн е силно желан от Реал Мадрид след напускането на Кристиано Роналдо, а интересът към Али, Ериксен и Дембеле също е сериозен.

Според Берба обаче Тотнъм трябва да ги запази, ако иска да надгради над третото място от миналия сезон.

"В случая на Тотнъм не става дума кого привличат, а кого трябва да задържат. За мен очевидно трябва да задържат Хари Кейн, Али и Кристиан Ериксен. Те са триъгълникът, който носи най-голяма опасност за съперниковите отбори. Като цяло Спърс са силни на всяка позиция, но е важно да запазят и Муса Дембеле, тъй като той е връзката между защита и атака."

"Не виждам Кейн да напусне към Реал Мадрид, не и сега. Клубът ще има скоро нов стадион, което показва тяхната амбиция, а отборът има солидна основа. Той ще остане и ще се бори за трофеи, но в бъдеще не съм сигурен."