Димитър Бербатов изрази мнение, че иска да види в Манчестър Юнайтед звездата на Аякс Матайс де Лихт. Още вчера Берба сподели радост, че Оле Гунар Солскяер остава начело на тима, но побърза да го предупреди, че "трудната работа започва сега".

След като въпросът със Солскяер е изясен, сега вече е време тимът да помисли за подсилване на редиците. Защитата е главната проблемна зона  и затова Берба обръща внимание към Де Лихт. "Юнайтед изхарчи много пари в последните сезони, така че трябва да са сигурни, че няма да харчат безсмислено, трябва да мислят внимателно от какво се нуждаят и да избират мъдро", сподели българинът за Betfair.

"В атака с Рашфорд, Марсиал, Лукаку и Лингард имат всичко, от което се нуждаят, но мисля, че трябва да се фокусират върху две зони: центъра на защитата и централен полузащитник, който може да освободи Пол Погба да играв в по-офанзивни зони."

"Виждали сме много имена да се споменават за привличане като постоянно се говори за Магуайър и Алдервейрелд. Харесвам и двамата - те са солидни и се чувстват комфортно да изнесат топката напред."

"Един играч, който бих искал да видя на Олд Трафорд е защитникът на Аякс Матайс де Лихт, въпреки че знам, че всеки голям клуб в Европа е по петите му. Гледах го срещу Реал Мадрид и изглежда като голямата работа - толкова уверен и спокоен за играч на неговата възраст."

"Имайки неговият съотборник в националния отбор Върджил ван Дайк в Премиършип, това би било допълнителен мотив за всеки английски отбор, който преследва Де Лихт. Човекът от Ливърпул ще му каже колко добро е първенството и това може да направи разликата, когато той избира."