Мениджърът на Евертън Рафаел Бенитес коментира предстоящия двубой срещу Манчестър Юнайтед. Утре "карамелите" гостуват на "Олд Трафорд" в среща от седмия кръг на Висшата лига.

"Не може да се концентрираш само върху един играч дори когато е някой като Кристиано. Някой друг също може да вкара. Аз работих с него в Реал Мадрид и той беше един от най-големите професионалисти. Той работи здраво, тренира отлично, грижи се за тялото си. Истински пример за професионалист", сподели Бенитес.

 

 

Наставникът разкри, че няма да може да разчита на някои основни играчи за мача с Юнайтед. Ричарлисон, Доминик Калвърт-Люин, Шеймъс Коулман и Андре Гомеш са контузени и пропускат срещата. Те подновиха тренировки тази седмица, но още не са напълно възстановени. Алекс Иуоби пък е под въпрос за двубоя.

Бенитес говори и за Ричарлисон, който наскоро заяви в интервю, че не знае какво е бъдещето му. "Вчера обядвахме заедно и ми каза, че е щастлив. Говорихме за бъдещето и неговото положение. Беше много приятен разговор и всичко е позитивно", отговори испанският специалист.