За всеки футболист би било мечта да излезе на "Уембли" във финала на ФА Къп, най-старият турнир в историята на футбола. Само че вратарят на Уотфорд Бен Фостър ще откаже да го направи, ако бъде в състава за финалния двубоя с Манчестър Сити!

Бен Фостър

източник: Gulliver/GettyImages

Причината е, че според него резервата му Еурелио Гомес си е заслужил да бъде на вратата във финалния сблъсък. Ветеранът пази за Уотфорд в купите през този сезон. Той има 7 мача като 5 от тях са за ФА Къп. Гомес ще сложи край на кариерата си в края на сезона, така че финалът за ФА Къп ще бъде последният му професионален двубой.

"Ще откажа", директно отговори №1 на Уотфорд на въпрос какво ще направи, ако е в състава вместо Гомес. "Еурелио го заслужава и без съмнение трябва да играе. Той никога не е подвел клуба и никога няма да го направи. Беше фантастичен днес."

Мениджърът на Уотфорд Хави Грасия пък дори се надява Гомес да преосмислил плановете си за оттегляне от спорта. "През тази седмица слушах много неща затова, дали днес ще бъде последният му мач (на Гомес в полуфинала с Уулвърхемптън б.р.), но това не е важно за мен. Най-важното е, че той играе добре и се наслаждава с отбора. Ще видим какво ще стане в бъдеще, няма ясно решение. Ще говорим за неговото бъдеще."

Еурелио Гомес

източник: Gulliver/GettyImages