В отбора на Барселона планират да започнат с възстановяването на състава с привличането на някои качествени играчи след пристигането на клубната легенда Шави в ролята на треньор.

Лионел Меси и Антоан Гризман напуснаха през лятото, а новото попълнение Серхио Агуеро ще бъда аут от терените за поне три месеца заради проблем със сърцето.

Сега „Marca“ разкрива, че в Барса са се насочили към опитни нападатели, които в момента не са първи избор в своите отбори и ще могат  да бъдат взети наем, тъй като „каталунците“ продължават да изпитват сериозни финансови проблеми.

Изданието пише, че на „Камп Ноу“ са определи триото от Висшата лига Рахийм Стърлинг, Единсон Кавани и Тимо Вернер като потенциални варианти за предстоящия януарския трансферен прозорец.

26-годишншит Стърлинг вече даде да се разбере, че може да напусне Манчестър Сити, ако продължава да не получава титулярно място в тима на Хосеп Гуардиола. Уругваецът Кавани пък не може да се пребори за място в стартовата единайсеторка с  присъствието на Кристиано Роналдо, Маркъс Рашфорд и Мейсън Грийнууд.

Колкото до Вернер, мениджърът на Челси Томас Тухел предпочита да използва за върха на атаката привлечения за рекордна сума през лятото Ромелу Лукаку.