Звездата на Челси Еден Азар със сигурност известно време ще се радва на култов статут в Лестър заради мощното рамо, което удари за историческата титла на тима. Белгиецът оформи равенството 2:2 между „сините“ и преследвача на „лисиците“ Тотнъм, с което направи тимът на Клаудио Раниери недостожим на върха.

Симпатиите към страхотния гол на техничаря очевидно се простират и по-далеч, защото вие, нашите читатели, определихте именно него като №1 в играта на Gong.bg и VIVACOM Гол на кръга във Висшата лига и по-специално – като най-доброто изпълнение за 36-ия кръг.

Азар получи почти 92 процента от общия брой гласове, което само по себе си говори достатъчно. Най-близко до него се нареди попадението на Келечи Ихеаначо срещу Саутхемптън, което едва-едва събра над 4 проценти.

ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ОКОЛО РЕЗУЛТАТИТЕ – ТУК!

На нас не остава нищо друго освен да преминем към изтеглянето на победителя, който ще получи фланелка на любимия си тим от Премир лийг. Неговото име ще публикуваме утре следобяд, затова следи внимателно сайта – може късметът да се усмихне именно на теб!


Играй с Gong.bg, Vivacom и ТВ програмите „Vivacom Football Live” и “Премиър Лийг Токшоу с Vivacom”!

Гласувай за Гол на кръга във Висшата лига и можеш да спечелиш: фланелка на любимия английски футболен отбор и/или билет и пътуване за теб и твой приятел за мач от английската Висша лига.

Твоят глас ще потвърди, че си запознат с официалните правила на игратa.