С абсолютен рекорд завърши зимния трансферен прозорец за фенклуба на лондонския Арсенал. Регистираните привърженици на „топчиите“ в организацията наброяват точно 599.  

"Декемврийска кампания надмина и най-смелите ни очаквания", заяви Петко Александров, член на УС и PR на фен клуба. 

"И в края ѝ можем да се похвалим с 47 нови артилеристи, които си подариха приключението да се присъединят към нас, като един от първите успя  в първия ден на новата година да изгледа домакинския мач с Фулъм от трибуните на "Емиратс". Освен възможността да кандидства за билети за домакинските мачове във Висшата лига и гостуванията в Европа, всеки наш член получава и членска карта и подарък, който тази година е уникално тесте карти за игра, изработени специално за ASCB, както и да бъде част от празненствата по случай 15-тата ни годишнина, които ще се проведат на 08.06.2019 година".   

"Но преди рождения ни ден ще сме замесени в още доста събития, като международния турнир на фен клубовете в Цариброд, международната фен среща на привърженици на Арсенал в Любляна, както и благотворителния футболен турнир за дами-любителки, който организирахме за първи път миналата и който тази обещава да бъде още по-мащабен и по-вълнуващ", допълни той.