Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че ВАР е много важен, особено за мачовете от Висшата лига.

„Мисля, че мачът трябваше да завърши наравно. В крайна сметка загубихме. Това е. Трябва да бъда честен. Не видях ситуацията при отменения гол на Алваро Мората. Ако казвате, че Мората не е бил в положение на засада, мисля, че ВАР е много важен, особено в Премиършип. Има много моменти в един мач, които трябва да бъдат внимателно проверени“, коментира Конте.

„Ние трябваше да бъдем по-клинични. Оставихме мача отворен и си платихме за това. Манчестър Юнайтед е много силен отбор. Ние трябва да бъдем разочаровани, защото се представихме добре. Знаем, че битката за топ 4 е ожесточена. Ще бъде много трудно да се класираме в местата даващи право на участие в Шампионска лига. Имахме невероятен шанс да постигнем добър резултат срещу Манчестър Юнайтед, но сега говорим за загуба“, добави италианецът.

„Ние трябваше да бъдем по-добрият отбор до края на мача, не само през първото полувреме. Имахме невероятна възможност да спечелим трите точки. Трябва да се борим за нашето място в Шампионска лига. Надявам се, че футболистите разбират това“, продължи мениджърът на Челси.

„Късметът е важен за всеки един отбор. През настоящия нямаме толкова късмет. Разочароващо е, че след такова представяне загубихме мача“, каза още Антонио Конте.