Легендарният нападател на Арсенал Тиери Анри сподели, че го е било срам, след като отбелязал хеттрик в една среща с екипа на "артилеристите", признавайки си, че е играл ужасно през останалата част от мача. 

12 снимки

Става дума за среща през сезон 2004/2005-та, когато Анри отбелязва 3 попадения във вратата на Норич за победата с 4-1. Самият французин обаче признава, че не е могъл даже да се израдва подобаващо на попаденията, тъй като е играл ужасно през останалите минути от мача. 

"Вкарах хеттрик срещу Норич веднъж, но не помръднах. Срам ме беше, наистина ме беше срам. Играх много зле и въпреки това отбелязах 3 гола. Накрая на срещата журналистите ми казваха, че съм направил страхотен мач, но знаех, че това не беше вярно. Просто бях вкарал попадения", започна Анри. 

"Това е част от несправедливостите в живота на нападателите. Понякога се измъкваме сухи твърде лесно. Понякога трябва да влачиш нападател, знаейки, че може да ти помогне. Затова започнах да осъзнавам колко важни са асистенциите, докато играех", завърши легендарният голаджия на "топчиите".