Легендарният бивш нападател на Арсенал Тиери Анри говори за мечтата си един ден да стане мениджър на лондончани. Французинът до момента няма голям успех в треньорското поприще, след като имаше неособено успешен период в Монако, а наскоро напусна поста в Монреал, за да бъде по-близо до своето семейство.

Анри добави, че възможността да стане треньор на "топчиите" в момента изглежда утопична, но той е готов дори да бъде домакини в клуба или да коси тревата, защото любовта му към Арсенал е изключително голяма.

"Ако попитате фен на Арсенал дали би искал да бъдат треньор не Арсенал, той ще каже "да". Ако попитате фен на отбора дали би искал да вкара гол за Арсенал, ще отговори също с "да". Когато аз говоря за това, то е утопия. Хората се увличат всеки път, когато кажа, че това е моят клуб. Аз го имам в кръвта си, аз съм фен на отбора. Арсенал е част от мен и винаги ще бъде. Половината от моето сърце принадлежи на Арсенал, а другата половина - на моето семейство. Ако ме питате дали един ден бих искал да бъда треньор на Арсенал, ще кажа "да", ако ме попитате дали един ден бих станал домакин в Арсенал, също ще кажа "да". Ако ме питате дали някога бих косил тревата на "Емиратс", пак ще кажа "да", заяви Анри пред FourFourTwo.