Киърън Трипиър отново ще е част от английския национален отбор. Защитникът попадна в селекцията на „трите лъва“ за предстоящите двубои от Лигата на нациите, а играчът на Нюкасъл гледа с оптимизъм към бъдещето.

Бившият състезател на Атлетико Мадрид много бързо се превърна в един от големите лидери на „свраките“ и сега той сподели за какво мечтае с екипа на „джордитата“.

„Най-много от всичко искам Нюкасъл да се превърне в европейски гранд, това е моето най-голямо желание, защото откакто съм тук, всичко е просто чудесно. Обичам Нюкасъл, феновете са изключителни, а клубът върви в правилната посока - нещо, което всички очакваха след смяната на собствеността. Убеден съм, че предстоят вълнуващи времена и на 100 процента мога да гарантирам, че Нюкасъл ще става все по-силен“.

Gulliver/GettyImages
63 снимки

„Искам, когато кажа „край“ и дойде време да прекратя кариерата си, ако е възможно, да съм спечелил поне един трофей с този невероятен клуб. Сигурен съм, че скоро отборът ще се бори за титлата и ще играе редовно в Европа“.

„Националният отбор също е важен за мен, няма как да е по друг начин, и считам, че всеки би искал да участва на световно първенство. Надявам се, че с изявите си ще успея да убедя мениджъра да бъда част от състава за Катар, това би ме направило много щастлив. Все пак нека феновете на Нюкасъл знаят, че най-доброто предстои и тимът ще бъде там, където заслужава - сред големите“, коментира Трипиър.