Централният нападател на Уест Хем Анди Керъл прави всичко възможно, за да бъде готов за началото на сезона във Висшата лига. Според лондонските издания английският таран се е подложил на почти спартански подготвителен режим.

Заради проблеми с колената, слабините и аддукторите 28-годишният играч пропусна голяма част от миналия сезон, а това сериозно се отрази върху кампанията на „чуковете”. Към края на кампания 2016/2017 Керъл откри известна стабилност в изявите си. Точно когато се заговори за потенциалното му завръщане в английския национален тим, нападателят отново се контузи и всичко приключи.

Новият главен лекар на Уест Хем Гари Люин разработи програмата, която има за цел във възможно най-кратки срокове да вкара Керъл във форма. Сигурно е, че той пропуска първите срещи, но играчът полага всички усилия, за да е отново на линия. Всеки ден той прави двуразови тренировки, примесени с интензивни серии във фитнеса. Люин се надява с последните да установи къде точно се коренят проблемите с контузии.