Тази неделя футболния отбор на Лос Анджелис официално стартира сезон 2020 в МЛС срещу отбора на Дейвид Бекъм – Интер Маями, в мач, игран на „Банк ъф Калифорния Стейдиъм”. Резултатът бе 1:0 в полза на домакините след супер гол на Карлос Вела. Наставникът на отбора Боб Брадли пък довери, че отборът му е изиграл страхотен мач, докато Вела е реализирал страхотен гол. Опитният спец дори постави мексиканеца редом до легендарния Христо Стоичков, както и актуалната суперзвезда в световния футбол – Мохамед Салах, който блести с екипа на Ливърпул.

„Треньор съм от много години и съм наставлявал страхотни футболисти в хода на годините. Карлос Вела е в листата на имена с Христо Стоичков и Мохамед Салах”, отсече американецът.

Боб Брадли не говори само за своя тим, а също така похвали работата на Интер Маями, както и футболистите, ръководени от уругваеца Диего Алонсо.

„Те имат страхотен микс от футболисти, някои от тях са специални. Диего Алонсо е треньор, който се доказал, а неговият отбор играе добре организирано. Само похвали за тях и ще оставят своя отпечатък в лигата”, призна Брадли.