Футболистите на Ливърпул се представят великолепно и не бива да се отпускат в нито един мач, заяви вратарят на "червените" Алисон Бекер. Той записа шестата си поредна суха мрежа в първенството при победата в събота срещу Тотнъм, а неговият отбор продължи да чупи рекорди по точки и мачове без загуба.

"Това бе много важна победа. Да биеш на този стадион е супер. Мачът обаче беше много труден, както е винаги срещу Тотнъм, но ние се справихме добре. Можеше и по-добре в определени моменти, но когато се налагаше да се защитаваме, ние го правехме с всички футболисти. Когато пък имахме шанс да атакуваме, Боби вкара и създадохме още няколко положения, които техният вратар спаси. Трите точки бяха ключови и ги спечелихме.

"Не мислим кой знае колко за рекордите, но е добре като ги подобряваме. Искаме просто да продължаваме да играем, да радваме феновете и да караме треньорите ни да се гордеят с нас. Наистина полагаме много работа всеки ден, за да печелим такива мачове. "Стараем се да не обръщаме голямо внимание на рекордите и точките. Просто опитваме да останем фокусирани върху следващия мач и представянето ни в него. Тази победа бе важна, а след нея имаме шанс да отпочинем и да прекараме време със семействата ни. Но когато се върнем на тренировъчното игрище, ние трябва моментално да се концентрираме върху предстоящия мач. Той също е ключов по пътя към титлата.

"Както казва нашият мениджър често, до момента се представяме великолепно и трябва да продължим да показваме най-доброто, на което сме способни", каза Бекер.