Усмивката на звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо се завърна на лицето му. Това се случи, разбира се, на терена при успеха с 2:1 над Евертън в мач от 10-ия кръг на Висшата лига на Англия.

Ако сте пропуснали неделния двубой на „Гудисън парк“, то сега можете да наваксате с изпълнението на португалския национал. Футболистът на „червените дяволи“ се появи на терена в 29-ата минута при 1:1 на мястото на Антони Марсиал, който влезе в лазарета.

Минута преди края на редовното време на първото полувреме Кристиано Роналдо отново напомни за най-добрите си дни. Този път подпомогнат от Каземиро, той се разписа за 2:1.

Попадението бе под номер 700 в клубния футбол за звездата на Юнайтед. За „червените дяволи“ португалецът вече има 144 попадения, за Реал Мадрид 450, а за Ювентус 101. Преди това той реализира 5 попадения и за Спортинг Лисабон.

Попадението на Кристиано Роналдо е първото му за Манчестър Юнайтед във Висшата лига на Англия през този сезон. Преди това той реализира от дузпа срещу Шериф в Лига Европа.

Последният гол на португалския национал в Англия беше на 2 май в двубой срещу Бентфорд.

Може би това е и причината да изрази радостта си по този начин след срещата.

Кристиано Роналдо след попадението срещу Евертън

източник: Diema Sport 2