Агентът на халфа на Челси Жоржиньо сподели, че италианецът е имал позитивна година до момента, но намекна, че връщане в Серия А е съвсем възможен вариант на даден етап от кариерата.

Халгът в момента е заедно с националния отбор на Италия, като дори изигра цял мач спри домакинската пожеда с 2:0 срещу Гърция, която осигури класирането на "Скуадра адзура" за европейското първенство догодина. Самият Жоржиньо отбеляза дузпата, която направи резултата 1:0.

"Годината беше много позитивна за Жоржиньо. Той се справя много добре за националния отбор и е добре, че ще има възможност да играе на Евро 2020", започна агентът на играча Жоао Сантош.

"Важно е, че играе за Челси. Първенството в Англия е много интензивно и той научи наистина много от Франк Лампард и Маурицио Сари през последната година".

"Мисля, че Жоржиньо има възможност да се представи много добре, както на европейското първенство догодина, така и на световното първенство през 2022 година. Относно завръщането в Серия А мога само да кажа, че всичко е възможно,защото Жоржиньо има желание да се върне вкъщи", завърши Сантош.