Паола Саулино, която освен модел е и популярен инфлуенсър, останала разочарована от трима футболисти от Премиър Лийг. 34-годишната онлайн знаменитост имала сексуални отношения с тях, като не знаела, че те вече били женени или със сериозен партньор в живота и така на практика разбивала връзки. Липсата на информираност изглежда странна на базата на това, че Паола се има за голяма футболна фенка.

„В живота си съм имала връзки с три момчета от Висшата лига, за които впоследствие разбрах, че са женени или имат гаджета. Останах разочарована, липсваше им зрялост“, казва 34-годишната италианка, която пътува да гледа на живо Световното първенство в Катар.

ГАЛЕРИЯ НА ПАОЛА МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК

Паола също така защити Кайл Уокър от Манчестър Сити, който е в развод с бременната си жена, от която очаква четвърто дете. Тя го заряза, след като научи, че любовницата му вече има втора рожба от Кайл.

„Не съм изненадана от това, което Кайл е направил. Изневярата е нещо много естествено в живота, но има лоша репутация. Нормално е човек да иска разнообразие, защо да не е така и в любовта? Със сигурност симпатизирам на Уокър, защото 98% от футболистите кръшкат, но може би не водят паралелен живот. Ала е много лесно да имаш две или три жени и деца от тях“, обяснява Паола.