Половинката на суперзвездата Кристиано Роналдо – Джорджина Родригес, признава, че трудно се е адаптирала към живота с португалския ас.

Джорджина и Роналдо са заедно от 2016 година, като в момента двойката очаква близнаци. Джорджина вече роди една дъщеря на Кристиано, която носи името Алана Мартина.

В документалната поредица „Аз съм Джорджина”, чиято премиера е тази седмица, половинката на Роналдо разкрива подробности от звездния живот на двойката.

Gulliver/GettyImages, БГНЕС
19 снимки

„Извървях пътя от това да продавам луксозни стоки до това да ги нося на червения килим. Имам милиони последователи и съм жената до най-следвания мъж в света”, споделя Джорджина.

„Когато отидох за първи път в къщата на Роналдо, всеки път щом отивах до кухнята, се губех. Губех се по половин час, за да се върна, защото не знаех пътя. От дете съм свикнала да живея в малки апартаменти”, казва още тя.

„Преди пет години животът ми се промени. Аз бях приятелката на най-следвания мъж. Кристиано е страхотен и нормален човек. Мечтаех да имам очарователен принц до мен и сега го имам, благодарение на любовта, животът ми е сън. Знам какво е да нямаш нищо и да имаш всичко”.