Смирение и утеха в църковната обител потърси Джорджина Родригес. Любимата на Кристиано Роналдо посети португалския град Фатима, който е почитан от поклонниците и е посещаван от болни с надеждата да бъдат изцерени. Тя се показа от площада пред църквата на Дева Мария с прилепнала бяла рокля с голяма цепка, джапанки и шал, увит около главата, пише Telegraph.bg

„Продължавай да водиш и осветяваш пътя ми“, написа Джорджина под поста си в Инстаграм. „Амин“, отговори й любимата на Пол Погба – Зулай. Много от последователите на красавицата предположиха, че тя търси лоното на църквата, за да се пребори с болката си от загубата на бебето, което носеше.  Испанката беше бременна с близнаци, но момченцето почина при раждането в средата на април. Оцеля другото бебе – момиченцето Бела-Есмералда.

Намериха се и такива обаче, които осъдиха остро половинката на Роналдо. Тя сметнаха, че се е появила в църквата в крайно непристойно облекло. Според изчисления на вярващи, Джорджина влязла в църквата, облечена за хиляди евро. Само чантата й струва 9000 евро, джапанките – 2000, а шалът около главата – 450.

„Тези дрехи са крайно неподходящи за това свято място“, написа последовател в социалните мрежи. Други добавиха: „Не е необходимо да носите фотоапарат със себе си, докато се молите. И трябва да уважавате себе си и църквата, като покриете тялото си“, „Това хич не е близо до религията, забрадка и къса пола не си отиват“, „И в църквата трябва да си покажеш дупето“.