Отборът на Уулвърхемптън постигна важна победа при визитата си на Брентфорд в мач от Висшата лига, който бе белязан от куриозен момент.

Срещата бе прекъсната за повече от петнадесет минути през първата част заради дрон, който прелетя над стадион „Брентфорд къмюнити”. В резултат на това главният рефер на двубоя Питър Банкс даде безпрецедентно продължение на първото полувреме от 19 минути.

В крайна сметка Уулвс взе трите точки, налагайки се с  2:1. Головете за Уондърърс вкараха Жоао Моутиньо и Рубен Невеш, докато точен за домакините бе Айвън Тони за 1:1.

Двубоят бе прекъснат през първата част, когато над терена прелетя дрон. От съображения за сигурност, главният рефер нареди на играчите на двата тима да влязат в тунела на стадиона, докато ситуацията не се нормализира. В крайна сметка след повече от 15 минути там, футболистите трябваше да направят нова загрявка преди срещата да бъде подновена.

И трите гола в мача дойдоха през втората част. Първо Жоао Моутиньо даде преднина на гостите с точен удар в 48-ата минута, но Тони изравни за „пчеличките” двадесет минути преди края на редовното време. Успехът за „вълците” осигури Рубен Невеш, който вкара  в78-ата минута.

В добавеното време попадение на Адама Траоре бе отменено от ВАР.

В крайна сметка Уулвърхемптън се поздрави с успеха и зае осмото място във временното класиране. Брентфорд остава 14-та позиция.