Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс започна по най-добрия начин мениджърската си кариера. Само ден, след като бе назначен за наставник на тима от Лига 2 Олдъм Атлетик, Скоулс направи и своя официален дебют като треньор при домакинството на Йоувил Таун, който се оказа повече от успешен.

Пред препълнените трибуни на своя „Боундари парк” Олдъм се наложи с 4:1, за да вдъхне още повече надежди на феновете за промоция в Лига 1. След изиграни 32 кръга „латиск” се  намират на 11-та позиция във временното класиране, на шест точки от зоната на баражите.

Назначението на Пол Скоулс определено разбуни духовете в Олдъм, като освен пълните трибуни на стадиона, доказателство за това бе и пресконференцията на Скоулс преди двубоя, на която присъстваха цели 43-ма представители на медиите. Електронните издания припомнят, че по традиция на тези пресконференции идват не повече от трима представители на медиите, в това число човек от клубния сайт, един от местното радио и студент по журналистика от Манчестър.

Снимки от дебюта на Пол Скоулс начело на Олдъм може да видите в нашата галерия.