Напоследък фентъзи футболът набира все повече популярност в целия свят, но и в България. Доказателствата за това са много, но ще споделим само 1 - българин спечели голямата игра на Английската Висша Лига в конкуренцията на над 7,5 милиона играчи по целия свят. В България пък от този сезон има и турнири за българското първенство с награден фонд от 20 000лева, в която има почти 500 участници. Това са само част от фактите, които са предпоставка за невероятен ръст в идните години.

Бъдещето на Фентъзи лигата

Все по-добре очертаващата се глобална картина и непрекъснато развиващите се фентъзи спортове дават надежди на ffstars за международна реализация на проекта. Надяваме се, че и в България ще общността ще се разширява непрекъснато и ще има голяма група професионални фентъзи футбол играчи. Какво е професионален фентъзи футбол играч? Това е най-добрата новина - това е играч, който се занимава с фентъзи футбол и така осигурява своята заплата, доход и прехрана, а именно - да гледа любимата игра, да играе фентъзи футбол и така забавлявайки се да печели пари! Има ли нещо по-добро от това за нас спортните фенове.

Към общноста на най-голямата фентъзи футбол платформа на Балканите - ffstars може да се присъедините тук: facebook, instagram, youtube или да се регистрирате на blog.ffstars.com или ffstars.com. Безплатното приложение на ffstars Bulgaria може да свалите през google play или appstore като кликнете на съответната платформа.