Дейвид Мойс заяви, че няма да се паникьосва заради слабите резултати на своя Манчестър Юнайтед и загубата от Челси с 1:3 няма да доведе до спешни януарски попълнения.

Шампионите на Англия претърпяха огромно крушение на „Стамфорд Бридж“, а резултатът ги остави на цели 14 точки зад лидера Арсенал, 13 спрямо втория Манчестър Сити и 12 от днешния им опонент.

„Няма да променяме плановете си заради резултатите“, каза Мойс. „Клубът знае точно какво искаме да направим, наясно е с посоката, която се стремим да следваме, и играчите, които искаме да доведем. Доста от тях не са достъпни през януари. Ако можем да вземем някого от тях, ще го сторим, но всички знаем, че сега е трудно.“

„Според мен клубът винаги е поставял дългосрочната стратегия на първо място. Знаем, че има работа за вършене, знаем кои футболисти желаем, но най-вероятно няма да успеем да ги доведем.“

„Имаше периоди в мача, в които играхме доста добре, особено през първото полувреме, но ни липсваше нещо. Трябва ни някой, който умее да се възползва от шансовете си. Можем да виним само себе си и никой друг“, допълни Мойс.