Мениджърът на Рединг Брайън Макдърмот не скри разочарованието си след загубата от Челси с 2:4 късно снощи. Треньорът на гостите смята, че неговият тим е бил ограбен от страничния съдия, който призна решителен гол на Торес от засада през второто полувреме.

„Кралете“ удържаха престижно 2:2 десетина минути преди края, когато след страхотна атака на домакините испанският национал изведе своя тим напред. Макар че бе на около метър зад последните двама бранители в жълти екипи, Торес все пак бе записан сред голмайсторите.

„Торес беше засада и това не бе добра вечер за асистент съдията, за мен - също“, бяха първите думи на Макдърмот. „След мача просто му казах, че е сбъркал. Всичко в мен чувстваше, че беше засада и очевидно бе така. Само той не го видя.“

„Асистентът ми каза, че ще погледне ситуацията на запис. Може да го направи, такъв е животът. Хората правят грешки и той сбърка тази вечер. Жалко е, че бе в такъв решителен момент, защото със сигурност щяхме да стигнем до точка“, продължи бившият играч на Арсенал.

„Яд ме е най-вече заради играчите. Ние не заслужавахме да загубим. Мислех дори, че ще спечелим, преди да навлезем в странните минути след 70-ата“, завърши Макдърмот.