Българският вратар на Нотингам Форест Димитър Евтимов беше засипан с похвали от мениджъра на тима си Дъги Фрийдман. Специалистът е много доволен от старанието и качествата му, но все още не го вижда като редовен титуляр. 

"Дими е страхотен и аз съм го гледал много често в мачовете на младежкия отбор. Той определено е един ценен актив за бъдещето. В краткосрочен план може би няма да го ползвам, защото научих много уроци през годините за налагането на младите момчета."

"Всеки младок ще получи шанса си за изява в момента, в който е готов за това и го е заслужил. Евтимов все още не е напълно готов да бъде хвърлен в дълбокото, но определено не бих се страхувал да разчитам на него в бъдеще."

"Имам някои много качествени млади момчета на вратарския пост, но определено Дими е в полезрението ми занапред. Поведението му е страхотно", сподели мениджърът на Форест пред медиите в Англия. 

Феновете на Нотингам вече отправиха неколкократно призиви към него да го пусне в двата оставащи мача до края на сезона в Чемпиъншип, но по всичко личи, че Фрийдмън няма намерение да избързва с развитието на българина.