Българският национал Николай Бодуров беше титуляр пълни 90 минути за Фулъм, който отстъпи с 0:2 на лидера в Лига Чемпиъншип Борнемут с 0:2. След 23 мача Фулъм заема 15-о място с 28 точки, на 8 от зоната на изпадащите. Борнемут запази 1-ата си позиция, събирайки 45 точки, с 1 пред Ипсуич.

Още в 9-ата минута Брет Питмън откри резултата за домакините с глава след центриране от корнер. Хари Артър узакони домакинския успех на Черешките в 91-ата минута. Бодуров се представи на ниво, като няколко пъти спечели единоборства и фаулове в полза на лондончани.

Младежкият национал Димитър Евтимов беше на вратата на Мансфийлд Таун при домакинското равенство 1:1 с Хартлипул от 22-ия кръг на Лига 2. С равенството отборът на българина събра 27 точки и заема 16-о място. Гостите им остават на последното 24-о място, вече с 14 точки.

Общо три червени картона бяха показани в срещата, като два бяха за гостите, а в 72-ата минута Рафаел Тафацоли от Мансфийлд също напусна с два жълти картона. Джуниър Браун откри резултата за домакините в 10-ата минута, а Майкъл Дъкуърт изравни в 51-ата.

Другият българин в четвъртото ниво на футбола в Англия - Георг Илиев, не взе участие за Карлайл, който победи с 1:0 навън Моркъмб и с 24 точки вече е на 20-о място./БТА