Мениджърът на Кардиф Нийл Уорнък беше извън кожата си от яд след мача с Челси. В него отборът му беше лишен от съвсем заслужена победа след изравнителен гол от чиста засада, а в крайна сметка уелсците рухнаха и допуснаха пълен обрат в продължението. 

70-годишният Уорнък обикновено е сдържан, но след мача избухна пред камерите и обяви чистосърдечно, че реферът е "престъпник". Това негово словоизлияние със сигурност ще му донесе тежка санкция, но той не спести нищо с ясното съзнание, че ще бъде наказан. 

"Много съм бесен, извън кожата си съм и в същото време свалям шапка на момчетата си. Ние играем в най-великото първенство на света, което обаче е ръководено от най-слабите рефери. Тези хора не осъзнават какъв е залогът. Ако бях фен на Брайтън или Бърнли, щях да съм щастлив да виждам такива съдии на мач на прекия ни конкурент."

"Не е наша вината, че загубихме. Няма какво да направим, че тези съдии са престъпници и не видяха най-чистата засада в историята на футбола или най-чистата дузпа. Тези хора нямат идея какъв е залогът за нас. На това ниво не можеш да имаш толкова некадърни арбитри."

"Момчетата ми се чувстват така, сякаш са изяли по един тежък ритник в зъбите. Те са покрусени, сякаш сезонът ни вече е свършил. Не заслужавахме такава съдба. Чудя се с какво съм заслужил да се ядосвам така на своите 70 години. Съдиите са просто престъпници", избухна Уорнък след мача.