Мениджърът на Астън Вила Мартин О’Нийл определи като ужасяващо първото полувреме на тима срещу Арсенал при загубата с 0:1 в среща от поредния кръг на английското футболно първенство.

Стилиян Петров започна като титуляр за своя отбор и остана на терена до края на двубоя. Единственото попадение в мача бе дело на Диаби в 10-та минута.

„Мился, че направихме ужасно първо полувреме, но през второто нещата изглеждаха по друг начин. Като цяло съм доволен от играта, но не успяхме за съжаление да стигнем до крайния успех. Имахме такава възможност да вкараме гол, но не се получи”, заяви наставникът на бившия капитан на българския национален отбор Стилиян Петров.

От своя страна мениджърът на противниковия тим Арсен Венгер за поред път изрази съжалението си от изпадането на тима от Шампионската лига.

„Много сме разочаровани от отпадането от Шампионската лига, но ние показахме силен отпор, въпреки че част от играчите не са на линия. През първото полувреме показахме добър футбол, но през второто нещата малко се промениха”, каза след края на срещата Венгер.