Мениджърът на Фулъм Мартин Йол заяви, че се срамува от начина, по който неговият тим допусна да бъде победен от Кардиф в днешния мач от 6-ия кръг във Висшата лига. Двубоят вървеше към 1:1, но в добавеното време Джордан Мъч със страхотен шут извън наказателното поле донесе трите точки за уелсците.

„Същото се случи и срещу Уест Бромич, когато пуснахме гол в 93-ата минута. Разбира се, че си говорим за това на тренировка“, коментира холандският наставник на лондончани, за които титуляр бе Димитър Бербатов. „Срам ме е от техния гол. Феновете очакват от нас да бъдем по-добри. Само вижте играчите ни: Дарън Бент, Димитър Бербатов, Брайън Руис, Адел Таарабт... Сега обаче вече е септември и трябва да играем като колектив.“

„Кардиф играеше по-добре от нас, а след 0:1 сменихме системата си. Заиграхме по-силно, но след това Кардиф направи промени, за да се справи с нас. Дори в последните минути имаше центриране на Киърън Ричардсън, а никой не бе на място, за да го засече.“

„Разбира се, винаги можеш да допуснеш гол и за жалост така се случи. Първо смятам, че имаше фаул срещу Бербатов, а после Киърън се опита да застане между топката и Мъч, но не успя. Равенството също щеше да бъде ужасно“, допълни Йол.

„Намираме се рано през сезона, но аз поемам вината. Не мога да кажа, че играчите не работят както трябва, но не е лесно да печелиш мачове. Нещата не опират само до характер, важно е и качеството. Трябва да се отбраняваме, особено при корнерите“, завърши той.